Els noms de les comparses tenen una denominació oficial segons consta a la Societat de Festers. Fins i tot, en alguns casos, n’hi ha una nomenclatura popular. Però el que ha resultat curiosa, si més no, ha estat la narració que de l’Entrada d’enguany ha realitzat la cadena autonòmica À Punt. La controvèrsia, fonamentalment, s’ha creat a partir de la rotulació de les comparses d’Ontinyent mentre anaven apareixent en pantalla.
Així, als Fontanos i Cides, en el cas dels cristians, se’ls denominava Fontans i Cids. Per altra banda, en el transcurs de l’Entrada mora apareixien rotulats els Moros Berberiscos com a Moros Barbarescos o els Abencerrajes com a Abenserrajos… denominacions que mai han estat utilitzades a Ontinyent.
El propi president de la Societat de Festers, Vicent Pla, va manifestar el seu malestar davant dels micròfons de la cadena autonòmica i demanava respecte per a les denominacions oficials, posant com a exemple que la de la nostra ciutat és Ontinyent i que no s’admetria en cap cas que un mitjà públic anomenara Onteniente.
A la retransmissió de l’Entrada es va comptar amb un ample desplegament tècnic i humà per part de la televisió autonòmica que incloïa més de 55 persones i una unitat mòbil HD amb 11 càmeres, 2 micròfons de pèrtiga i presses de so d’ambient al llarg de l’Avinguda Daniel Gil. La retransmissió va registrar un 4,3% de share la cristiana i un 3,1% la mora i va estar per damunt de la mitjana d’audiència habitual d’À Punt que és d’un 2%.