Així vaig crear una web amb milers de seguidors

Res millor per a començar aquest blog que amb una presentació.

A Happy Ideas m’encanta presentar-la com la tenda online de “Idees per a ser Feliç en el dia a dia”.

Sempre he sigut una persona amb molta imaginació i creativitat desde ben xicoteta, una apassionada de la decoració que col.leccionava les revistes de decoració fins i tot els catàlecs d’Ikea.

La idea va sorgir set anys enrere quan encara no existien massa tendes online i a l’hora de trobar un regal original mai el trobava. Per mitjà d’una subvenció de la Càmara de Comerç de València per a joves emprenedors vaig començar amb la primera tenda online.

Necessitava que fora un nom fàcil, que el domini estiguera lliure i a ser possible que fora un .com. Tenia que transmetre bon rotllo.

Al final em vaig decidir per happyideas.com, domini que vaig tindre que comprar a un xic de Singapur després de molt de pregar-li.

Els inicis no van ser gens fàcils, recorde les hores que li tirava  per a que la cosa funcionara, els diners invertits en publicitat que moltes vegades no funcionava i  era com tirar-los a la basura.

Recorde els productes estocats al trastero i armaris de casa.

Pero per damunt de  tot recorde la il.lusió i satisfacció per algo que creixia dia a dia i que havia creat jo soles.

El que més m’agrada de la meua feina es seguir considerant-ho el meu “hobbie” encara que siga una feina. És una feina molt satisfactòria perquè la gent t’ho fa saber, encara continue emocionant-me quan algú m’envia un mail sols per a dir-me lo content/a que està amb la seua comanda.

Per a seleccionar els productes, intente que siguen originals, no massa cars, i que no es venguen en altres tendes. Moltes vegades tinc que buscar-los fora d’Espanya.

La idea que tinc ara en ment es crear una línia pròpia de productes.

Si tinc que demanar un desig, Ojalá algún dia, happyideas siga un equip de persones!!!!

Una abraçada forta i molta sort al periòdic amb aquest nou repte.