Bocairent entra en la selecta llista de municipis turístics de rellevància

Turisme Comunitat Valenciana, l’entitat encarregada de promoure i desenvolupar el turisme a la Comunitat Valenciana, ha anunciat avui la incorporació de Bocairent a la selecta llista de municipis turístics de rellevància. Aquesta distinció és part de la iniciativa de Turisme Comunitat Valenciana per promoure i consolidar el turisme a la regió, establint tres categories de municipis turístics amb diferents compromisos i nivells.

Bocairent, ha destacat per la seua riquesa històrica, cultural i natural, convertint-se en un destí d’interés per a visitants nacionals i internacionals. La designació com a “Municipi Turístic de Rellevància” representa un reconeixement als esforços continus de Bocairent per preservar el seu patrimoni i oferir experiències turístiques d’alta qualitat.

La regidora de Turisme de Bocairent, María Luz Pascual, va expressar la seua satisfacció per aquesta distinció, afirmant: “Aquest és un èxit significatiu per a la nostra comunitat. Bocairent se sent orgullós de ser un destí turístic de rellevància a la Comunitat Valenciana, i continuarem treballant per oferir experiències úniques als nostres visitants.”

El programa de reconeixement de Turisme Comunitat Valenciana té com a objectiu impulsar el turisme sostenible i responsable a la regió, fomentant la conservació del patrimoni cultural i natural. La distinció de “Municipi Turístic de Rellevància” s’atorga als destins que compleixen amb els criteris establerts per l’entitat, promocionant un turisme de qualitat i sostenible.

Turisme Comunitat Valenciana també va subratllar el seu compromís de continuar col·laborant estretament amb els municipis turístics, proporcionant suport i recursos per al desenvolupament d’estratègies que beneficien tant la comunitat local com als visitants.