Bocairent llueix a Madrid els seus Moros i Cristians

Bocairent tornarà a estar present en la Feria Internacional de Turismo (FITUR), que tindrà lloc del 24 al 28 de gener. En aquesta ocasió, la localitat s’estrenarà com a municipi turístic de rellevància, condició que li va atorgar la Generalitat l’abril passat. “Per aquesta raó, la participació d’enguany en la trobada és especial, ja que tornem a estar presents però ara amb un distintiu que avala la trajectòria i el potencial del nostre poble en la matèria”, afirma M. Luz Pascual.

La regidora de Turisme explica que Bocairent participarà durant tota la fira a través de l’estand del patronat provincial, que s’integra dins del de la Comunitat Valenciana. A més, l’edil assenyala que la localitat té assignat un espai d’exposició per al pròxim dijous, 25 de gener. Per a aquesta jornada, es traslladarà fins a Madrid una delegació encapçalada per l’alcalde, Xavi Molina, i el president de l’Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai, Damián Sanchis Tormo.

I és que l’exposició servirà sobretot per a promocionar les accions del pla de sostenibilitat turística que l’Ajuntament està duent a terme gràcies als fons europeus, i també l’atractiu de les festes de Moros i Cristians, que se celebraran del 3 al 6 de febrer. “Volem mostrar que Bocairent té recursos per a visitar-lo durant tot l’any i que, a més, aquests es reforcen amb esdeveniments puntuals de tanta magnitud com les nostres festes patronals”, conclou Pascual.