Bocairent repta a descobrir els seus 12 enigmes en una visita interactiva

Es tracta d’una iniciativa orientada per a famílies. La proposta ofereix un recorregut pel barri medieval de Bocairent a través d’una sèrie d’enigmes que s’han de resoldre per arribar al final del joc i descobrir el tresor més valuós del poble. La idea és que els visitants es convertisquen en exploradors i puguen viure i disfrutar d’una visita única, amb una metodologia lúdica i diferent.

A través d’un recorregut d’un kilòmetre i mig i un passeig que pot durar al voltant d’una hora, aquesta gimcana digital que s’ha batejat com ‘El llegat de Bocairent’, es pot descobrir el municipi d’una forma interactiva. Per això cal descarregar-se una aplicació al mòbil o escanejar els codis QR disponibles.

Aquesta iniciativa, que combina diversió, emoció i coneixement, és ideal per a les famílies que decideixen visitar Bocairent. A més, forma part de les accions aprovades en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística, finançat amb fons europeus Next Generation, amb l’objectiu de consolidar i ampliar els recursos turístics del municipi de la Vall d’Albaida.