Caixa Ontinyent impulsa la pràctica esportiva junt al Club Voleibol Ontinyent

Caixa Ontinyent i el Club Voleibol Ontinyent han signat hui un conveni de col·laboració que potenciarà i impulsarà la pràctica del voleibol a la ciutat d’Ontinyent. Un acord que es materialitzarà en dos temporades (2022-2023 i 2023-2024), que beneficiarà a més de 250 jugadors i que inclourà el patrocini de totes les categories.

Cal destacar que el club participa en lligues federades en diferents nivells amb 9 equips, 4 masculins (cadet, juvenil, júnior i sènior) i 5 femenins (infantil, cadet, juvenil i dos equips sènior), que organitza una lliga local, tornejos mixtos, campus d’estiu i que disposa d’una escola amb més de 100 alumnes entre infantils, alevins, i cadets.

En l’acte de firma han comparegut la Presidenta del Club Voleibol Ontinyent, Tamara Riestra, una de les entrenadores, Maria Pilar Navarro, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

La Presidenta del Club Voleibol ha explicat que “aquesta col·laboració i confiança depositada en el Club li permetrà continuar creixent i fer arribar aquest esport minoritari, però que fomenta uns principis i valors de respecte i amistat, a un major nombre de xiquets i xiquetes”.

Per part seua, el President de Caixa Ontinyent ha destacat que “fomentar la pràctica esportiva és impulsar la formació, la disciplina, la sociabilitat, i l’educació, d’ací el nostre suport al club voleibol Ontinyent, que realitza una gran labor, i que compta amb una escola infantil nombrosa. Amb aquest conveni el nostre objectiu és l’esport, les persones i la nostra ciutat. I ací està precisament el fet diferencial de Caixa Ontinyent, amb una actuació social àmplia i variada, de xicotetes accions com aquesta, però d’un valor incalculable, que es deu als nostres clients, perquè són ells, només ells, els qui la fan possible”.