Caixa Ontinyent obri oficina en Alacant

Caixa Ontinyent disposa d’una nova oficina a la ciutat d’Alacant, una obertura que consolida la seua presència a la província amb l’aposta per la capital i que suposa un avanç més en l’expansió prevista en el seu pla estratègic 2023-2025, que contempla entre quatre i sis noves oficines fins a 2025.

Amb esta obertura, l’Entitat disposa ja de 8 oficines la província d’Alacant: tres a Alcoi, una a Muro d’Alcoi, una altra en Banyeres, una a Cocentaina, una a Ibi, i ara una a la ciutat.

L’elecció d’Alacant té caràcter emblemàtic per la seua condició de capital de província, i respon també a la seua densitat de població i desenvolupament econòmic.

D’acord amb el seu model de banca de proximitat i territorial, l’Entitat oferirà un servici ad hoc i personal per a particulars i empreses, sense necessitat de cita prèvia i amb un estudi dels productes i servicis més idonis en cada cas. Així, Caixa Ontinyent avança en la seua consolidació com a entitat de referència a la Comunitat Valenciana.

Està situada a l’Av. Salamanca, 15, en ple centre de la ciutat, i serà l’oficina número 45 de l’Entitat, en la qual oferiran atenció al públic tres persones. Cal destacar que Caixa Ontinyent disposa d’oficines en el sud de València i nord d’Alacant, i a la ciutat de València.

Segons el President de Caixa Ontinyent, José Pla, “arribar a la ciutat d’Alacant és una fita per a nosaltres, una aposta clara per expandir-nos per tota la Comunitat Valenciana per a ser entitat de referència en esta, i fer-ho consolidant el nostre especial model de caixa d’estalvis i de banca territorial”.

Al que ha afegit “som l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, i per això la nostra essència és estar al costat de les persones, conéixer les seues necessitats i plantejar solucions, a més de revertir els nostres beneficis en una obra social que té un valor incalculable”.