Caixa Popular aposta pel finançament sostenible

Les accions per reduir la contaminació i millorar l’eficiència energètica han de ser exigents. El planeta és casa nostra i ha de ser cuidat perquè la seua salut no es deteriore més. En aquest sentit, Caixa Popular ha fet una aposta pel finançament sostenible a través dels seus préstecs ‘Línia verda’. El desafiament que es marca l’entitat és millorar l’eficiència energètica i la reducció d’emissions de CO₂ a través de la seua completa oferta de plaques fotovoltaiques i de vehicles elèctrics en condicions especials -a 72 mesos, tipus d’interés 2,50%- per a particulars, autònoms i empreses.

“Tenim una línia de productes financers pensats per a la millora de l’eficiència energètica i dins d’aquesta gamma estan els préstecs per a la instal·lació de plaques solars o la compra de vehicles elèctrics. Tenen unes condicions financeres molt ajustades (2,79 TAE) i a uns terminis que permeten amortitzar el préstec amb els estalvis aconseguits en la factura elèctrica”, ha explicat el director de Responsabilitat social i Relacions institucionals de Caixa Popular, Paco Alós. A través de la compra de cotxes elèctrics amb etiqueta ambiental 0 i de la instal·lació de plaques solars de la ‘Línia Verda’, Caixa Popular posa el seu gra de sorra per a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca l’ONU de cara a l’any 2030.

A més dels préstecs de ‘Línia Verda’, l’entitat ha dut a terme altres actuacions darrere de la salut del planeta. “Tenim en compte aspectes d’eficiència energètica en totes les nostres actuacions, especialment en la reforma o obertura de noves oficines, així com l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient són aspectes que ajuden a aqueixa reducció de les emissions”, ha conclòs Paco Alós.