Campiones autonòmiques i de camí al Nacional

Les xiques del Club Deportivo Ontinyent de gimnàstica rítmica s’han proclamat campiones autonòmiques en dues cites esportives.
El dissabte, dia 25 de març, Xàbia acollia la Fase Autonòmica del Campionat de Conjunts Copa Base, on participaven el conjunt aleví de corda i un equip juvenil de tres pilotes i dues cintes.
El conjunt aleví va aconseguir l’or i són campiones autonòmiques, a més, junt amb les seues companyes de l’equip juvenil, van obtenir la classificació per al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc del 27 al 30 d’abril.
Diumenge, l’activitat per al club ontinyentí continuava a Gandia, amb la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya Base Individual, on van participar set gimnastes.
D’aquestes, quatre van aconseguir la classificació al Campionat d’Espanya que tindrà lloc del 18 al 23 d’abril a Pamplona. A més, Sofia
Guerola va ser campiona autonòmica en la categoria aleví amb maces.