CAPITANIA SOLIDÀRIA: El gest del capità dels Mossàrabs

Els Moros i Cristians d’Ontinyent no es limiten, únicament, a la posada en escena al voltant del darrer diumenge d’agost. Això està més que sabut. Però, a més, la seua implicació en la societat local cada vegada demostra nous camins. Eixe és el marc en què s’ha produït un gest de solidaritat per part d’un càrrec de les Festes cap a una entitat arrelada a la ciutat i que treballa en l’àmbit sociosanitari.

El capità moro dels Mossàrabs, Vicent Martí, ha fet entrega a l’associació Anima d’Ontinyent, entitat que lluita contra el càncer, d’un donatiu soidari per l’import de 800 euros.

Es tracta de la recaptació del concert que es va oferir el passat 6 de maig al Teatre Echegaray i on el propi capità va obsequiar a la seua comparsa, als festers i al poble en general, de la música que oferirà en la seua capitania d’aquest estiu. ‘Dhimma. Música d’una comparsa. Música per a una Capitania’ és el nom del CD amb els qual s’ha enregistrat tota la banda sonora que acompanyarà els Mossàrabs en l’any de la seua capitania, una proposta que s’uneix a la música festera.