Càritas Ontinyent llança la seua campanya ‘Dóna amb el cor’

Càritas Ontinyent ha llançat aquesta setmana la seua campanya de Nadal sota l’eslògan ‘Dóna amb cor’. La campanya incideix, de nou, en la donació econòmica. Per a això es posen a disposició tant comptes bancaris com bizum. Els diners recaptats en aquesta campanya nadalenca (que l’any passat va arribar a una xifra pròxima als 12.000 euros) serà destinat a sufragar les despeses de les targetes solidàries.

El sistema ha estat implantat al llarg d’enguany i a través del mateix s’ha substituït la donació en espècie (aliments i productes higiènics bàsics) per assignacions econòmiques per a cada família.

A més, la campanya nadalenca també es concreta en iniciatives que programen les diferents parròquies. Un exemple és la sessió de cinema solidari que està projectada per a hui dissabte en el centre parroquial de Santa María.

Cinema Solidari

L’activitat concreta el tradicional ‘Anunci de Nadal’ en la parròquia, però, en aquesta ocasió, en comptes de recollir-se aliments es recaptaran les entrades de la pel·lícula que començarà a les 16 hores. El preu de les entrades d’aquesta pel·lícula solidària serà de 3 euros i a la mateixa estan convidats tots els integrants de la comunitat parroquial i veïns d’Ontinyent en general. També es disposarà d’una fila 0 per a realitzar aportacions.