Cento Llin, una promesa de l’handbol ontinyentí

Pel seu caràcter competitiu, constant i exigent en l’esport, l’ontinyentí Cento Llin està erigint-se com una brillant promesa de l’handbol. Fa 5 anys que practica aquest esport, els mateixos que pertany al Club Handbol Ontinyent, un temps que li ha servit d’aprenentatge i perfeccionament, els quals li han portat a estar 4 vegades convocat per la selecció Valenciana i una per la selecció Espanyola d’handbol. Totes elles s’han donat entre els mesos d’octubre i novembre d’enguany. Tot i que després de realitzar aquestes jornades tècniques, Cento no ha estat seleccionat, però extrau una lectura més que positiva, “ha sigut una gran experiència per a mi, tant a l’àmbit esportiu com personal, ja que he pogut compartir entrenaments amb uns dels millors jugadors de la Comunitat Valenciana”.

Cento competeix en la categoria de Cadet Preferent masculí aquesta temporada i l’equip està en els primers llocs de la classificació. Raül Vila va ser el seu primer entrenador i en l’actualitat encara continua sent-ho. Erika Fulop també el va dirigir durant dues temporades. D’ells destaca que “m’han recolzat molt i m’han ajudat a millorar com a jugador i gràcies a ells la Federació Valenciana s’ha fixat en mi”.

Jugar algun dia amb la selecció valenciana d’handbol és un dels seus desitjos, però mentre això arriba gaudeix d’aquest esport junt amb els seus companys, i segueix atent als passos de Talant Dujshebaev, “que ha sigut un dels millors jugadors d’handbol de la història i que tinc com a referent pel seu caràcter competitiu i constant”.