Centre Ocupacional José A. Bodoque, una història de la Vall Verda

Potser no acabeu este vídeo sense deixar caure alguna llagrimeta. Els integrants d’aquest Centre Ocupacional són persones amb diversitat funcional que ens han emocionat per la seua gran tasca.

Mireu a què es dediquen i com de bé ho fan. Ja sabeu, si necessiteu targetes de Nadal, per a un casament o un altre esdeveniment, ho fan genial! Reciclatge motivacional al 100%.

Les Docuhistòries són breus documentals que recullen les iniciatives, activitats i propostes que sorgeixen dels ciutadans de la comarca de la Vall d’Albaida i que tenen com a propòsit millorar el nostre futur. Idees per a canviar el nostre tros de món on ens ha tocat viure. Una revolució quasi silenciosa que protagonitzen els veïns de la Vall. Es mostren les iniciatives que provenen de la societat civil, d’empreses i col·legis, de centres i associacions, d’entitats que tenen un alt nivell de conscienciació de respecte al medi ambient i que ho porten a terme a través de les seues activitats.

S’inclouen entrevistes amb els protagonistes, així com dades que facen referència a la iniciativa i activitat i la seua incidència social.

Uns documentals creats per La Fàbrica de Fil i 2clicks audiovisual per al Consorci de Residus-V5 (COR) i emmarcada a les Històries de la Vall Verda. Cada dijous de vesprada, nou capítol!

Les Docuhistòries formen part de les Històries de la Vall Verda. Saps que El Capità Vall Verda també? No et perdes cap capítol ací: https://bit.ly/2K5Ou2Q Cada dilluns, capítol nou del Capità Vall Verda! Mira la resta de capítols fent click ací: https://www.consorciresidus.org/les-h…