Comerç IN ajudarà a comerciants i famílies beneficiàries amb la gestió i consum del Bono Cesta de la Compra.

Des de Comerç IN s’ha iniciat una campanya per informar al seus socis, i conscienciar als beneficiaris que també poden consumir els seus Bons als establiments d’alimentació locals.

Aquest programa llençat des de la Generalitat permetrà beneficiar-se a mig milió de persones de la Comunitat, amb una targeta pre-pagament de 90€ destinada a alimentació.

Des del 20 d’abril es pot sol·licitar aquest bo, i des de la Generalitat Valenciana s’ha indicat que els beneficiaris disposaran de 4 mesos des de la concessió de l’ajuda, per utilitzar-lo en qualsevol establiment d’alimentació de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, els mercats municipals i les xicotetes tendes del sector alimentari universalitzaran l’accès al bo, gràcies a la seua capitalitat territorial, garantitzant així, que l’ajuda arribe a tots els municipis degut a l’augment de la inflació.

Des de Comerç IN, la seua presidenta, Anna Ferrero, ha explicat que “una vegada més l’associació Comerç IN, a través de Confecomerç, ens hem anat informant de com realitzar la gestió per beneficiar als nostres comerciants, així com ajudar als possibles beneficiaris per obtenir l’ajuda”. Animant així a tots aquells que en resulten beneficiats a consumir els bons en els establiments locals adherits a l’associació.

Des de Comerç IN es repetirà material per identificar els nostres establiments de carnisseries, peixateries, forns i panaderies i resta de tendes d’alimentació participaran en aquesta iniciativa, per tal de ser fàcilment identificables, a banda, es podrà trobar tota la informació també al web www.comercioin.com. Les oficines de Comerç IN, al C/ Mayans núm. 19 romandran obertes en horari de 10:00 h a 19:00 per tal de resoldre dubtes o facilitar la gestió a aquells que ho necessiten.

Per aconseguir el bo, caldrà que els o les interessades sol·liciten mitjançant cita des del 20 d’abril fins al 14 de juliol a través del web