Comerç In celebra el seu creixement fins als 100 associats al Teatre Echegaray

L’Associació de Comerços i Serveis IN d’Ontinyent està de celebració: la suma de persones associades ja arriba a 100. Comerç IN busca potenciar el consum local a través de campanyes que fomenten l’activitat social, cultural i comercial de la ciutat per tal de dinamitzar les compres en la localitat. “Les campanyes busquen que la gent vinga a consumir. I es quede”, va subratllar María José Alhambra, presidenta de Comerç In, en l’homenatge als seus associats i associades, que va tindre lloc ahir, 5 d’octubre, al Teatre Echegaray.

Des de l’associació, recorden que, en aquest context pandèmic, s’ha fet visible el paper que els comerços i serveis locals han assolit com a sector clau, el qual ha duplicat el seu esforç per no deixar d’abastir a la ciutadania, asseguren. D’altra banda, exposen que, a causa de les necessitats sorgides en el confinament, la digitalització en els processos de compra s’ha vist accelerada. Enfront d’aquest context, els comerços i serveis locals “han sabut plantar cara aquesta circumstància, mostrant la calidesa del comerç de proximitat per abastir a la ciutadania, buscant totes les alternatives possibles”.

L’homenatge està emmarcat dins de la campanya ‘Suma’t al moviment IN’, amb la qual l’associació busca posar en valor la importància de pertànyer a una entitat, que suma ja més d’un centenar d’associats i associades i que treballa des de diferents vessants i de forma estratègica per tal de posicionar els establiments locals. “Som més de 110 i estem pendents de noves altes”, afirma María José Alhambra. Per la seua part, Fabian Villena, CEO de l’Institut d’Actituds Positives, va donar claus per a aplicar actituds positives en el pla de l’activitat professional dels comerços.