Comerç IN patrocina els Premis Sambori per fomentar les compres a Ontinyent

L’Associació Comerç IN, patrocinarà els premis grupals del ja tradicional concurs de literatura en valencià.

Enguany, la Trobada d’Escoles en Valencià s’ha realitzat a la capital de la nostra comarca i aprofitat aquest esdeveniment, des de l’associació Comerç IN han volgut recolzar la iniciativa cultural per donar a conèixer el potencial comercial ontinyentí.

D’aquesta manera, a banda de patrocinar l’esdeveniment principal, que va tindre lloc el passat 1 d’abril, també s’han volgut sumar al patrocini dels ja coneguts Premis Sambori, que promouen i difonen l’ús literari del valencià dintre de l’àmbit escolar. Aquesta associació, ja va obtenir anys enrere un destacat premi per part d’Escola Valenciana per la seua tasca de promoció i ús del valencià en l’àmbit econòmic.

El patrocini constarà de quatre premis grupals amb targetes regal per valor de 30€ i que es podran consumir en els establiments de llibreries i papereries adherits a l’associació, així com la compra per als premiats de llibres inclusius.

El lliurament dels premis, que es realitzarà en la Sala Gomis divendres 21, és el penúltim acte dels programats dintre de l’agenda de Trobades 2023 a Ontinyent, ja que el dijous 27 tindrà lloc l’últim acte amb la Presentació de l’exposició homenatge a Carme Miquel a les 17.30h en CEIP Martínez Valls d’Ontinyent.