‘Comerç In’ presenta una setmana de rebaixes en distints comerços

L’associació de comerciants ‘Comerç In’ d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins al 70% en aproximadament una trentena d’establiments locals. Sota el nom “Afanyat, que s’acaba”, del 10 al 16 d’agost es podran trobar un gran nombre d’oportunitats i promocions especials a través del web www.compraenontinyent.com.

La presentació d’aquesta campanya ha comptat amb la presència de Mª José Alhambra, presidenta de Comerç In, i del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Juan Pablo Úbeda. En l’acte, Alhambra ha explicat que les persones interessades trobaran les promocions i les rebaixes a una secció especial del web. Distints sectors com ara la moda, l’esport, la joieria, l’alimentació, la decoració, els electrodomèstics o l’òptica, d’entre altres, s’han sumat a aquesta iniciativa.

Per la seua part, Úbeda ha volgut mostrar el suport de l’Ajuntament cap a una iniciativa que permet donar suport al comerç local en un moment especialment complicat: “des del Govern d’Ontinyent sempre hem estat al costat dels nostres comerços i serveis i anem a seguir estant. El comerç de proximitat és fonamental per a la nostra economia”.