fbpx

‘Comerç In’ presenta una setmana de rebaixes en distints comerços

Categories Empreses, Notícies, Portada

L’associació de comerciants ‘Comerç In’ d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins al 70% en aproximadament una trentena d’establiments locals. Sota el nom “Afanyat, que s’acaba”, del 10 al 16 d’agost es podran trobar un gran nombre d’oportunitats i promocions especials a través del web www.compraenontinyent.com.

La presentació d’aquesta campanya ha comptat amb la presència de Mª José Alhambra, presidenta de Comerç In, i del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Juan Pablo Úbeda. En l’acte, Alhambra ha explicat que les persones interessades trobaran les promocions i les rebaixes a una secció especial del web. Distints sectors com ara la moda, l’esport, la joieria, l’alimentació, la decoració, els electrodomèstics o l’òptica, d’entre altres, s’han sumat a aquesta iniciativa.

Per la seua part, Úbeda ha volgut mostrar el suport de l’Ajuntament cap a una iniciativa que permet donar suport al comerç local en un moment especialment complicat: “des del Govern d’Ontinyent sempre hem estat al costat dels nostres comerços i serveis i anem a seguir estant. El comerç de proximitat és fonamental per a la nostra economia”.

error: