Comerç In sorteja una escapada per a dues persones del 7 al 28 de febrer

L’associació de comerços i serveis Comerç In ha llançat una nova campanya comercial aprofitant el mes de febrer, conegut com el mes dels enamorats, però amb un enfocament totalment diferent. Aquesta vegada “l’amor” és cap als comerços associats, peces claus en l’economia local de la ciutat. És per això que tal com afirma la gerent de l’entitat, Marisa Nàcher, amb aquesta nova acció es pretén “aprofitar la campanya típica dels enamorats, però traslladant aquesta estima cap als establiments d’Ontinyent“.

És per això que del 7 al 28 de febrer l’entitat sortejarà una escapada per a dues persones valorada en 250 euros amb les compres als establiments associats. El guanyador o la guanyadora es farà públic el pròxim 2 març a través de les xarxes socials, una vegada arreplegades totes les paperetes.

“Per cada compra superior a 20 euros en establiments generals i per deu euros en forns o pastisseries el client podrà emplenar una papereta per poder participar en el sorteig”, detalla Marisa. A més per a il·lustrar la nova acció s’ha dissenyat un cartell que ha estat a càrrec de Gonzalo Gironés (Gong Disseny i Il·lustració): “Volia transmetre eixe amor cap al nostre comerç a través del dibuix d’una avioneta que plasma aquest missatge al cel”. El disseny es podrà veure en alguns dels escapadors associats al llarg del mes de febrer.

Finalment, la presidenta de l’associació, Ana Ferrero, destaca que “és una campanya que fem amb molta il·lusió i pense que el missatge és molt divertit, sobretot podeu veure’l a totes les façanes dels comerços”. La campanya ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana.