Condemnat per abusos sexuals i resistència a l’autoritat

L’Audiència Provincial de València ha condemnat a un home per “abusos sexuals a un any de presó” per tocar, en repetides ocasions, “les natges a una dona en el pati d’un col·legi d’Ontinyent”. A més, l’acusat també ha sigut condemnat a “tres mesos de presó” per “resistència als agents de l’autoritat”, segons ha confirmat a aquest mitjà el Fiscal Portaveu de València. A més a més, “se l’ha condemnat a cinc anys d’allunyament de la víctima”, segons confirmen les mateixes fonts.

Antecedents

Els fets que s’han jutjat recentment a la Secció 2a de l’Audiència Provincial de València, van ocórrer el 6 de maig del 2015. Segons expliquen des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, “el sospitós va aprofitar la multitud de persones que es trobaven al pati del centre escolar per a aproximar-se d’esquena a una assistent i realitzar-li diversos tocaments al cul. L’home va fugir i va ser detingut, posteriorment, després d’una persecució per dos policies municipals”, detallen.

Abans del judici, la Fiscalia demanava per a l’acusat “dos anys i sis mesos de presó per un delicte d’abusos sexuals i un any de presó per desobediència i resistència als agents de l’autoritat”, manifesten les mateixes fonts.

Sentència de conformitat

En el judici, l’acusat “va reconéixer els fets”, expliquen des de la Fiscalia, “pel que la sentència va ser de conformitat”. Així, aquest home ha sigut condemnat per abusos sexuals “a un any de presó i per resistència a l’autoritat a tres mesos de presó. Atés que no tenia antecedents penals que ho impediren, se li suspén la condemna per dos anys i no haurà d’ingressar en presó, si no delinqueix en aquest període. A més, se li condemna a 5 anys d’allunyament de la víctima”, conclou el Fiscal Portaveu de València. El judici es va desenvolupar en una sola jornada.