Conselleria actualitza a 25 morts i 207 contagiats a Xàtiva-Ontinyent

Per primera volta la Conselleria de Sanitat ha desplegat dades estadístiques sobre la incidència del coronavirus als diferents departaments de salut de la Comunitat Valenciana. Encara, però, no s’han publicat els números concrets per poblacions i municipis, tal i com es va prometre aquesta mateixa setmana des del Consell.

Les primeres estadístiques, actualitzades al dia d’ahir divendres 10 de març indiquen que al departament de salut de Xàtiva-Ontinyent, que comprén aproximadament les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida, hi ha un total de 207 contagiats positius i fins a 25 morts.

Fonts consultades per aquest periòdic han posat en tela de judici aquesta estadística tot i que la mateixa sosté que tenim una morbilitat que arribaria quasi al 13%. Sembla que està prou per damunt de l’estadística general. Amb tot les mateixes fonts consultades també afegeixen que el registre de positius sembla prou baix al que realment existiria. En aquest cas s’apunta al problema generalitzat de la manca de tests i proves realitzades.