Conselleria no té previsió de tancar Ontinyent

A hores d’ara. I sempre i quan demà matí la Generalitat no diga el contrari, la ciutat d’Ontinyent no quedarà confinada perimetralment els pròxims dies. La insistència d’algunes informacions en aquest sentit queden, de moment, desmentides des de Conselleria. “No tenim cap previsió de prendre cap mesura específica respecte a Ontinyent”, s’informa des del departament autonòmic de Sanitat. Des de la Generalitat es fa referència a les mesures generals que es van adoptar i anunciar el passat divendres 6 per a tota la Comunitat. I s’afegeix que “ara toca esperar que les mesures que es van prendre el diventres passat tinguen resultat”, donant un termini de 7 dies més per observar eixa evolució.

El confinament d’Ontinyent no estaria damunt de la taula del Consell per tal d’aplicar-se de manera immediata, segons aquestes informacions.

En aquest mateix sentit també l’alcalde de la ciutat s’acaba de pronunciar a través de les xarxes socials recordant que “el passat divnedres 6 vam decretar una sèrie de mesures per intentar frenar els contagis. Les dades d’esta setmana continuen sent negatives però, com que el periode d’incubació de la COVID-19 és d’uns 14 dies, cal esperar un poc més per vore si les mesures adoptades donen resultat”.

Amb tot cal esperar demà divendres pel matí per fer un seguiment de l’actualització de les dades dels municipis, tal i com apareixerà al panell de monitoratge de la situació que publica Conselleria de Sanitat.