fbpx

Covid-19: Lleuger ascens de les dades oficials

Categories Portada, premsavalenciana, Societat

Continua el ball de xifres. Dimarts al matí, les dades del monitoratge de la Conselleria de Sanitat indicaven que continuava la tendència decreixent a Ontinyent respecte a la propagació del virus. Eixa mateixa vesprada l’actualització dels brots posava l’alarma de nou amb quatre brots. Al llarg de la setmana anaven informant de més brots, fins a arribar als set. Tot semblava indicar que l’actualització de les PCR positives de hui divendres indicaria un augment considerable dels casos de Covid-19 a la ciutat, però no ha sigut així.

Segons les dades oficials s’ha produït un lleuger ascens, passant de 37 PCR positives en les últimes dues setmanes a 42. Només cinc casos més. En observar el còmput total, aquest passa de 207 a 216. Probablement, en aquestes dades no estiguen actualitzats els brots registrats en els últims dies.
Quant a les hospitalitzacions, encara que no es coneix les dades concretes de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, segons les informacions de la Conselleria, aquestes continuen augmentant en tota la Comunitat Valenciana.

error: