Covid-19: Lleuger ascens de les dades oficials

Continua el ball de xifres. Dimarts al matí, les dades del monitoratge de la Conselleria de Sanitat indicaven que continuava la tendència decreixent a Ontinyent respecte a la propagació del virus. Eixa mateixa vesprada l’actualització dels brots posava l’alarma de nou amb quatre brots. Al llarg de la setmana anaven informant de més brots, fins a arribar als set. Tot semblava indicar que l’actualització de les PCR positives de hui divendres indicaria un augment considerable dels casos de Covid-19 a la ciutat, però no ha sigut així.

Segons les dades oficials s’ha produït un lleuger ascens, passant de 37 PCR positives en les últimes dues setmanes a 42. Només cinc casos més. En observar el còmput total, aquest passa de 207 a 216. Probablement, en aquestes dades no estiguen actualitzats els brots registrats en els últims dies.
Quant a les hospitalitzacions, encara que no es coneix les dades concretes de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, segons les informacions de la Conselleria, aquestes continuen augmentant en tota la Comunitat Valenciana.