David Payá deixa la batuta de l’Agrupació Musical

El director de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, David Payá, ha anunciat al seu perfil de Facebook que deixa la direcció artística de la banda ontinyentina. “Tanquem un nou cicle amb l’Agrupació, on he crescut moltíssim com a director”. David es va posar a les mans d’aquesta banda en l’any 2018, ara feia públic el seu agraïment “pel tracte rebut, pels bons moments, però sobretot haver fet front a la música en temps de pandèmia on he pogut traure el talent dels més joves, que han fet un pas endavant assegurant un gran futur per a la banda”, ha explicat.

Amb una llarga trajectòria a l’esquena, el director va començar els seus estudis de percussió a l’Escola de música “el Sogall” de Castalla, en l’any 1993. Des de llavors, les seues mans han dirigit a altres formacions musicals com la Unión Musical de Busot i l’Ateneu Musical de Cocentaina. Tanmateix, com a director convidat, ha conduït altres bandes com la Banda Ingenio (Gran Canaria), la Banda Simfònica d’Ogíjares (Granada) o l’Orquestra de la Marina Baixa (Vila Joiosa -Alacant), entre altres.

Així mateix, entre els seus guardons i reconeixements destaquen el segon Premi en el Certamen Provincial d’Alacant 2015 i la Medalla de Bronze al Cd “Els Llàgrimes del Silenci” en els Global Music Awards (Los Angeles) 2018.