fbpx

Demanen més implicació de la UV en el Grau d’Infermeria

Alumnes de 1r del Grau d’Infermeria del Campus d’Ontinyent han manifestat el seu “descontent” davant “la mala planificació” que s’ha dut a terme en la seua carrera en el que va de curs. Segons lamenten, “ens van assegurar que el soterrani de laboratoris estaria acabat a octubre i, actualment, es troben tancats. Les assignatures pràctiques les estem fent asseguts en una cadira, sense material. El professor es basa en fotografies preses de les classes de 1r dels alumnes que estudien a València, mirant, sense poder fer res perquè no hi ha material per a fer-ho”.

A més es queixen que “tenim una assignatura que, per a preparar-nos l’examen necessitem dos llibres que cadascun d’ells costa més de 100 euros. La professora d’aquesta matèria ens assegura que a setembre va demanar a la central de compres de València aquests exemplars i ací no ha arribat res. La biblioteca del Campus d’Ontinyent disposa de dues fileres mínimes de llibres de la nostra carrera. Com anem a preparar-nos així els exàmens?”.
Per a aquests estudiants, “hi ha hagut una mala planificació del Grau d’Infermeria a Ontinyent. Hem tingut un descontrol total de professors i ens sentim sols, sense el suport de la Universitat de València”.

ASPECTES POSITIUS 

D’altra banda, aquests estudiants descontents amb algunes de les condicions en les quals estan duent a terme els seus estudis en el Campus d’Ontinyent, posen en relleu “aspectes positius que té estudiar ací. És un Campus molt familiar, en el qual hi ha bona relació entre personal i alumnes. Ens coneixem pràcticament tots i açò té els seus avantatges”.

SORPRESA DAVANT LES QUEIXES

El degà de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de València, Julio Fernández Garrido, ha manifestat la seua “sorpresa” davant les queixes dels estudiants i assegura que “he parlat amb els professors del Campus i personal del mateix i no tenien coneixement d’aquestes reivindicacions”. El degà assegura que “tenim un interès especial de cuidar molt a Onitnyent. Tractem de tenir la màxima cura amb ells i que no els falte de res. Però si no coneixem què està passant i no se’ns trasllada, difícilment podrem ajudar. Les queixes ens han sorprès moltíssim”.