Descobreix el secret darrere de les trucades en les quals ningú contesta

Alguna vegada has rebut una trucada i en respondre, no hi ha ningú a l’altre costat de la línia? Aquesta situació pot ser frustrant i desconcertant, especialment si ocorre amb freqüència. Però no et preocupes, hi ha una explicació darrere d’aquestes trucades perdudes.
Segons els experts, la majoria d’aquestes crides són realitzades per robots de marcat automàtic que busquen números actius per a cridar. Quan algú respon, la crida es transfereix a un operador humà o s’utilitza per a actualitzar una base de dades.
No obstant això, si ningú respon quan contestes, és probable que la crida haja sigut generada per un robot que ha sobrepassat el límit de crides que pot manejar simultàniament. En aquest cas, el robot es desconnecta automàticament de la crida sense deixar cap missatge o informació.
Aquesta pràctica, coneguda com a “robocalling“, pot ser molesta i invasiva, però hi ha algunes mesures que pots prendre per a minimitzar el seu impacte. Una opció és usar aplicacions de bloqueig de crides que filtren les crides entrants de números desconeguts o sospitosos. Una altra opció és simplement ignorar les crides desconegudes i no respondre a números que no reconegues.
En qualsevol cas, és important ser conscient que aquestes crides no són personals i no hi ha res de què preocupar-se si no hi ha resposta a l’altre costat de la línia.