Desenes de particulars i efectius busquen l’home desaparegut a Ontinyent

Segona jornada de recerca de l’home que va desaparèixer el divendres per la vesprada després que va eixir a fer un passeig per la zona de Benarrai.

Aquest matí,, a partir de les 9 hores, s’han presentat desenes de veïnes i veïns com a voluntaris a la Plaça Major d’Ontinyent per a preparar i coordinar el dispositiu de batude pel terme.

A la presència de particulars cal sumar la dels efectius de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Bombers, així com brigades forestals. A més, han arribat efectius especialitzats des de València i Alacant, dotats amb gossos entrenats amb el rastreig. El dispositiu es completa amb unitats d’helicòpters que ajuden en les tasques des de l’aire.

Ahir dissabte la batuda es va centrar en tota la zona que comprén des de Benarrai fins a la serra del Torrater, amb incidència a les partides de la Farola i voltants de l’Estació de ferrocarril. Fins i tot es va eixamplar el radi cap al Barranc de la Bessona, seguint alguns dels costums de l’home extraviat.

Al llarg de tot el dia de hui diumenge el dispositiu es mantindrà coordinat, rastrejant quadrants i tractant de donar un final feliç a aquesta història que angoixa una família i bona part de la comunitat local.