Detenen a dues persones pel robatori en força de 120 kg de coure a Pinet

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Xàtiva ha procedit a la detenció de 2 persones en el marc de l’Operació ‘AVICOB‘, pel robatori amb força de 120 quilograms de canonades de coure en granges avícoles destinades a la refrigeració dels animals a Pinet.

L’equip encarregat de l’operació ha posat fi a la recerca en la localitat de Pinet, la principal activitat de la qual econòmica és la cria d’animals en aquestes granges. L’operació va començar el març de 2022 en tenir coneixement de la comissió del primer robatori.

A causa de la comissió reiterada del robatori de coure en diferents granges de la localitat, l’Equip Roca de Xátiva, al costat de la Guàrdia Civil de Benigànim (València), van iniciar perquisicions que van llançar com a resultat la detenció d’un home de 53 anys, amb 120 quilograms de canonada de coure valorat en 1.000 euros a l’interior del seu vehicle.

A més, l’Equip Roca, juntament amb diversos agents de la Guàrdia Civil de Benigànim, a la fi del passat mes de març, van procedir a la recerca d’un altre home, en la localitat de Carcaixent, de 31 anys, sent investigat per aquests mateixos fets. Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 d’Ontinyent.