Detenen al responsable de diverses estafes a veïns de la Pobla del Duc

La Guàrdia Civil de València deté a un jove de dinou anys com a presumpte responsable de diverses estafes realitzades a sis veïns de la localitat de La Pobla del Duc, que havien denunciat càrrecs en les seues targetes de crèdit en pàgines web de cases d’apostes.

L’operació ‘Vendramin’ es va iniciar arran de la denúncia de 3 veïns de la Pobla del Duc, qui denunciaren càrrecs no autoritzats en les seues respectives targetes de crèdit. Una vegada començada la recerca, els agents de la Guàrdia Civil van constatar que l’autor dels fets havia utilitzat les targetes dels denunciants en diferents pàgines web relacionades amb les cases d’apostes.

Després de les diverses perquisicions dutes a terme pels agents, es va aconseguir la identificació de l’autor dels fets, qui aprehenia els números de les targetes de crèdit i usurpava la identitat dels seus titulars, en total 6 persones, per a poder donar d’alta a més usuaris en les citades pàgines web. D’aquesta manera podia realitzar més apostes i, alhora, dificultar la recerca. Tots els afectats són veïns de la localitat de la Pobla del Duc.

A la fi del mes de maig els agents es va detenir a la localitat d’Énguera un jove de dinou anys. Al mateix se li han atribuït 3 delictes d’apropiació indeguda, 3 d’estafa i 6 d’usurpació d’estat civil. Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Xàtiva.