Detingut el presumpte autor d’abusos sexuals a 8 menors

Agents de la Policia Nacional han detingut  a Ontinyent a un jove de 26 anys “com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a vuit menors” comesos “des de fa un mes i mig”, segons informen fonts de la policia.
El detingut els oferia “presumptament relacions sexuals i a cinc dels menors, pel que sembla, els hauria realitzat tocaments en les seues parts íntimes, arribant a tenir accés carnal amb un d’ells. Als tres restants els va proposar mantenir relacions sexuals”, detallen des de la Policia Nacional.

EL PRIMER INDICI
Les recerques del cas es van iniciar al mes de maig “en tenir coneixement que a un menor de 14 anys un jove li hauria realitzat, pel que sembla, proposicions d’índole sexual a través de missatges mitjançant una aplicació de missatgeria instantània”, relaten les mateixes fonts.
Durant les recerques, “els agents van esbrinar que un altre company de la víctima li hauria facilitat el seu contacte al sospitós, així com el d’altres companys seus”. Els responsables de la recerca van poder conèixer que “fins al moment hi hauria 8 menors, d’entre 13 i 15 anys, amb els quals el sospitós havia contactat i pel que sembla, els havia ofert mantenir relacions sexuals. A cinc dels menors, els hauria realitzat algun tipus de tocament en les seues parts íntimes, arribant a tenir accés carnal amb un d’ells en un traster”, detallen fonts de la recerca.

MODUS OPERANDI
Els agents encarregats del cas van poder conèixer que el sospitós quedava amb els joves “en grup o sols, els donava voltes amb el seu cotxe sense el coneixement ni el consentiment dels seus progenitors, i en altres ocasions els pujava al seu domicili amb l’excusa de jugar virtualment, així com els proposava dutxar-se amb ell”. Els contactes amb els menors “els realitzava a través de missatges o trucades telefòniques”, expliquen les mateixes fonts. Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que, després de ser localitzat, “ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a vuit menors, així com li han intervingut el seu telèfon mòbil”. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.