Deu aspirants es disputaran hui el pas a la final del concurs de veu ‘Mencantagomis’

La semifinal del concurs de veu ‘Mencatagomis‘ arriba aquesta vesprada a les 17 hores en l’Auditori del Conservatori Gomis amb deu aspirants: Alba Vallés Ribes (Guadassèquies), Ana Grau Tormo (Port de Sagunt), Blanca Jordà Prats (Muro d’Alcoi), Carme Marí Clérigues (Benifaió), Cristian David Sánchez (Picassent), Hèctor Albert (Agullent), Júlia Cortés Pons (Benidoleig), Lucía Barceloma Goig (La Pobla Llarga), Neus Torres (Ontinyent) i Rocío Castillo (Ontinyent).

Els classificats interpretaran una cançó lliure acompanyada amb piano per professors del centre. D’aquests, s’elegiran quatre candidats que disputaran la final el pròxim 8 d’abril en la sala multiusos Gomis d’Ontinyent. El guanyador o guanyadora rebrà un premi en metàl·lic valorat en 300 euros, a més d’un diploma acreditatiu. També hi haurà un guardó especial per a l’alumne del centre millor classificat amb 100 euros. Totes les actuacions seran gravades en àudio i vídeos per posar-les a disposició dels finalistes.

Des del conservatori s’ha habilitat a la pàgina web un enllaç per reservar lloc en l’auditori. Tanmateix, per aquells que no hi puguen assistir podran seguir la gala des del canal de YouTube del Conservatori. A més, l’alumnat del centre podrà participar en la votació dels semifinalistes accedint a aquesta direcció electrònica.

El Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis promou aquest concurs, baix el patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent que contribueix amb una subvenció de 700 euros. La guanyadora de l’última edició en 2020 va ser Ana Zomeño Canales i el premi a la millor participant del centre va ser per a Maria Vicent Cabezuelo.