Divertit, atrevit i natural, així és el podcast de ‘Parlar Per No Callar’

Pots escoltar un nou programa cada dimecres a YouTube, iVoox, Spotify i Google Podcasts o els dijous a les 22 h en Ràdio Aktiva Fm

Gonzalo Borredà i Tono Calabuig són les dues persones darrere de Parlar Per No Callar, el podcast que, com ells mateixos diuen, no necessites però voldràs escoltar. Un programa divertit, atrevit i descarat que va nàixer de les converses que aquests joves mantenien per telèfon. “Un dia vam dir: ‘si la gent escoltara el que parlem, què en pensarien?'”. Des d’aquell moment “ja no hi havia marxa enrere” i amb els micròfons ja a casa va començar aquesta nova aventura. Als seus programes es solen tractar temes com la salut mental, la sexualitat, les relacions tòxiques, el porno o la situació de les persones joves. “Tenim una llista llarguíssima de temes que volem tractar i anem afegint-ne més a mesura que se’ns ocorren”.

Com ells mateixos afirmen “l’encant de Parlar Per No Callar resideix en la naturalitat dels programes”. Unes converses totalment espontànies que no segueixen cap guió. “El nostre objectiu és tractar temes de manera desenfadada però sempre al màxim respecte”. El programa també compta amb la veu de convidats. “La majoria de persones convidades són amigues nostres o gent del nostre entorn proper i conversar amb elles davant dels micròfons està sent una experiència realment en enriquidora”, afegeixen. Per finalitzar volen reivindicar el paper de les ‘persones anònimes’: “També tenen històries dignes de ser contades i que poden ser igual o més atractives i divertides que aquelles que conten els ‘famosos’ en la televisió i en els grans mitjans”