Esportistes d’èxit s’uneixen a una taula rodona per visibilitzar a les dones d’elit

Una taula rodona reunirà aquesta vesprada a Ontinyent a destacades dones vinculades a l’esport d’elit femení. L’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 19 g, a la Sala Gomis, baix el nom de ‘Dones Esportistes d’Èxit’. Es tracta d’una activitat emmarcada en el programa municipal ‘l’Escola de Famílies’ i que el regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell, destacava que “persegueix conscienciar i visibilitzar a les dones esportistes perquè les xiquetes d’Ontinyent pugen veure que hi ha referents i que, a més, han aconseguit l’èxit esportiu”.

En concret, es comptarà amb la participació de la directora del Programa ‘Mujer y Deporte’ del Consell Superior d’Esports, Natalia Flores, així com Patricia Campos (entrenadora de futbol femení i primer pilot de l’Armada Espanyola); Conxa Montaner (exatleta valenciana de salt de longitud); Ana Carrascosa (exjudoka i guanyadora de medalles en Campionats Mundial i Europeus de Judo) i Marina Ferragut (exjugadora de bàsket professional) que exposaran les seues experiències en una taula redona moderada per Iolanda Damià, cap dels programes esportius d’À punt televisió.

Borrell anunciava que la taula redona anirà precedida de la presentació del projecte esportiu  ‘Dones i Esport’ impulsat per la Regidoria d’Esports. Aquest projecte vol que els clubs que tenen xiquetes en les escoles esportives tinguen un reconeixement. La seua imatge, per tant, passarà a convertir-se en protagonista d’una campanya que estarà a tots els centres educatius de la ciutat i al Poliesportiu. “Volem també visibilitzar l’esport femení per tal d’augmentar el número de fèmines esportistes i que Ontinyent siga així un referent en aquesta àrea”, manifestava el regidor.