Economy Cash busca incorporar carnissers i peixcaters a la seua plantilla

Economy Cash es troba en plena recerca de personal per als seus supermercats. En concret, l’empresa valenciana centra els seus esforços a trobar empleats/des per a les seues seccions de carnisseria i peixcateria. La intenció de la cadena de supermercats és incorporar a la seua plantilla de forma immediata professionals amb experiència en aquestes dues àrees.

Els supermercats Economy Cash destaquen per la seua aposta pels productes frescos i compten amb un gran taulell de carnisseria al tall. Una secció molt ben valorada pels seus clients i que destaca per la seua qualitat i els seus preus baixos. La carnisseria ofereix productes frescos tots els dies que arriben diàriament des de la seua sala de despeçaments.

Una altra de les seccions de frescos amb molt bona acceptació i que es troba en la gran majoria dels Economy Cash és la peixcateria. Peix i marisc frescos tots els dies a un preu més que assequible per a totes les butxaques.

Economy Cash ha mantingut un creixement continu i constant en els últims anys i en l’actualitat compta amb un total de 47 supermercats distribuïts per la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i les províncies d’Albacete i Tarragona.

Aquesta expansió està provocant que la cadena de supermercats es trobe en la recerca de professionals del sector per incorporar-los de forma immediata a la seua plantilla i d’aquesta manera poder cobrir llocs vacants tant a la sala de despeçament com a la secció de carnisseria dels seus supermercats en el cas dels carnissers/es i a la secció de peixcateria en el cas dels peixcaters/es.

Els interessats a incorporar-se a la plantilla del grup empresarial i ocupar alguna d’aquestes vacants han de manar el seu currículum per email a rrhh@economycash.es o a través de la nostra pàgina web www.economycash.es en l’apartat “treballa amb nosaltres”. D’aquesta manera, s’ incorporaran de forma automàtica en el procés de selecció.