Eixiran a la venda 7.000 cadires de tribuna per a l’Entrada de Festes

Caldrà estar molt atents. Perquè tot començarà la nit del divendres al dissabte 30 de juliol. A partir de que toquen les dotze de la mitjanit. En eixe moment s’obrirà la possibilitat per comprar alguna de les 7.000 cadires de tribuna que eixiran a la venda per presenciar l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent del 26 d’agost, la primera després de tres anys d’absència de Festes.

La venda de localitats es realitzarà per internet, a través de pàgina www.eventosgil.com, web de l’empresa que gestiona els ticquets per a presenciar l’espectacle. Eixiran a la venda, en eixe moment, les localitats de tribuna perquè durant la setmana de Festes, a partir del 22 d’agost, es vendran la resta de cadires no ubicades en les tribunes.

Cal apuntar que la Societat de Festers, d’aquest còmput total, es reserva 120 butaques per a cadascuna de les quatre comparses de càrrec. A més també realitza una reserva de localitats per a la pròpia disposició de convidats de Festers. Fins a eixe dia el web on podran ser adquirides les butaques no deixarà accedir i s’habilitarà a partir del primer segon de la mitjanit del dia 30 de juliol.