El Bou de les Penyes tindrà el pàrquing de Stivals com a epicentre de les actuacions musicals

Les ramaderies seran Germans Cali; Fernando Machancoses; J.P Domenecq; i Miguel Parejo.

El Bou de les Penyes torna a Ontinyent el pròxim 7 de maig després de dos anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia. El festeig organitzat per les penyes El Pont Vell i Bou i Corda comptarà amb un total de cinc bous i segons han explicat els organitzadors seguirà el mateix recorregut que en la Puríssima: Plaça de Baix, Trinitat, Roses, Plaça Major, placeta de l’Escurà, Ravalet i Regall. Les obres de restauració del Pont Vell han condicionat l’itinerari, i els bous no podran passar ni pel pont, ni pel Camí dels Carros ni la Cantereria.

El primer bou serà a les 8.30 i el segon a les 9.30, mentre que els tres restants seran en horari de vesprada, entre les 16.30 i 19.30 hores. Aquest any han estat batejats amb el nom de ‘Viajero’, ‘Cardelino’, ‘Costurero’, ‘Volador’ i ‘Davidiano’. Des de Bou i Corda com ve sent tradicional han convidat a altra penya taurina, aquest any ha estat el torn de Bou i Corda Moixent, que trauran l’últim bou de la vesprada.

Per a amenitzar el festeig, en el parquing de Stivals s’ha organitzat una jornada de música que comptarà amb la sessió de tres djs, Rachid Sarrio Dj i Lucky & Ricky Dj’s, en horari de cinc de la tarda a tres del matí, i que comptarà amb servei de barra gràcies a les iniciativa de diversos hostalers: Magic, Nou Tendur, El Teixo i Tastam. En el Camí dels Carros, per part de la penya El Pont Vell també s’està tractant d’organitzar alguna actuació musical, que es confirmarà al llarg de la setmana vinent.