El campió mundial de natació David Meca estarà a Ontinyent el 5 de febrer

La Societat de Festers ha programat un acte innovador amb el qual arrencaran les activitats del Mig Any. Serà el dissabte 5 de febrer, just al dia següent de donar-se el tret d’eixida amb la presentació del butlletí informatiu. Per a aquest dia, la Societat de Festers ha anunciat una trobada amb el campió del món de natació David Meca.

El nadador català serà el protagonista d’aquesta trobada de festa, esport i motivació, el cap de setmana en què se celebraran les competicions esportives entre les comparses.

La cita serà al Teatre Echegaray i per accedir-hi caldrà adquirir prèviament una entrada (ja estan a la venda online a Caixa Ontinyent).

David Meca representa la lluita, l’esforç i la capacitat de reacció davant de les adversitats. És un dels millors nadadors de llarga distància en aigües obertes de tots els temps. Compta amb diverses medalles mundials i europees.

El 1999 va haver de deixar de competir oficialment en haver estat suspès per un resultat positiu per nandrolona. Van tardar més de dos anys a reconèixer l’error i alçar-li la suspensió. Entre els seus rècords, va ser el primer home en la història a unir nadant l’Illa d’Alcatraz amb la badia de San Francisco, nedant amb grillons. També va creuar l’Estret de Gibraltar tres voltes consecutives en 14 hores i 5 minuts.