fbpx

El Carnestoltes venç al fred

El rei carnestoltes ja ha sigut jutjat i amb ell la diversió i les disfresses han pres els carrers d’Ontinyent. Els alumnes de 6é del CEIP Bonavista escollien el teatre Echegaray per dur a terme el judici contra Carnestoltes. Sàtira, humor i temes d’actualitat es colaven en aquest acte públic protagonitzat pels alumnes de 6é, que han estat des de principi de curs assajant la representació.

 

Després del judici aplegava el torn de traure els Carnestoltes al carrer. Els col·legis públics de la ciutat i algunes escoletes infantils han omplit Ontinyent de música, diversió i alegria. Cada centre educatiu ha escollit una temàtica específica per a aquesta festa popular, segons el que han estat treballant a les aules.

Les emocions, els contes tradicionals, els oficis… tot ha tingut cabuda en les diferents cercaviles organitzades pels col·legis públics d’Ontinyent. Malgrat les baixes temperatures que s’estan registrant aquests dies a la ciutat, el Carnestoltes ha plantat cara i amb el ritme de la música,  els escolars han gaudit d’una vesprada molt divertida amb els seus companys.