El Centre Ocupacional d’Ontinyent participa En el VIII encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal

Jugadors i jugadores de tenis del centre Ocupacional José Antonio Bodoque d’Ontinyent, acompanyats de monitors del centre, participaren el passat cap de setmana en el VIII encontre Nacional Mas Que Tenis organitzat per la Fundació Rafa Nadal que se celebra a les instal·lacions de l’Acadèmia de Tenis Rafa Nadal by Movistar en Manacor. El centre de titularitat municipal compta amb una subvenció d’aquesta fundació per al desenvolupament d’una escola de tenis per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual.

Al llarg d’aquests dies, els tres tenistes que representaven a la Comunitat Valenciana jugaren diferents partits en cadascuna de les seues categories front, tenistes d’altres comunitats i que formen també part del programa “Más Que Tenis” que subvenciona la Fundació Rafa Nadal i que possibilita poder entrenar i competir al llarg de tot l’any.

Aquest any Juan Alabort i Marco Sanz obtingueren la medalla de plata en les seues respectives categories. Per la seua part Miguel Angel Vega aconseguí la medalla de bronze a la seua categoria i Silvia Nadal quedà quarta en nivell II femení. Des de la direcció del Centre i des de la regidoria de Política per a les persones s’ha tingut paraules d’agraïment a la Fundació Rafa Nadal i a Special Olympics “per poder dur endavant aquests projectes tan il·lusionats per als i les nostres esportistes”.