El conseller Vicent Marzà anuncia la fi de les mascaretes als patis escolars

Una notícia de l’edició impresa d’aquest periòdic que ha donat que parlar durant tot el cap de setmana. El conseller d’Educació, Vicent Marzà, va avançar el passat divendres per la nit a Ontinyent a aquest periòdic que a partir d’aquesta setmana entrarà en vigor un nou protocol sanitari que regularà els centres escolars de la Comunitat Valenciana. Entre les novetats més destacades cal subratallar que “als espais a l’aire lliure dels centres escolars es podrà estar sense mascareta”. Marzà ha assegurat que “la mesura es pren perquè així ho han determinat els tècnis sanitaris després de comprovar la situació actual”. Pel que respecta a la mascareta dins de les aules, “s’haurà d’esperar encara un poc”.

Inversions

Vicent Marzà assistia el passat divendres al lliurament dels Premis Roure de Compromís Ontinyent. En aquest context també va recordar que des del Consell han delegat en l’Ajuntament d’Ontinyent una inversió de 20 milions per a infraestructures escolars a la ciutat. Entre aquest muntant cal destacar els 12 milions per a la reforma de l’Institut de l’Estació.

5 milions més

Però també va avançar que la xifra s’ampliarà amb una dotació de 5 milions d’euros més que aniran destinats a la reforma de les instal·lacions del conservatori de música Josep Melcior Gomis.