El Deportivo ja toca l’ascens amb la punta dels dits

Tres jornades, tres partits i tres victòries necessita el Deportivo Ontinyent per aconseguir l’ascens. El resultat favorable, per 1-3, davant del CD Benifaió i la derrota de l’Algemesí CF en el partit contra el Benigànim CF, ha fet recuperar als d’Ontinyent posicions a la taula. Actualment, els de Cristian Ferrandiz estan segons, només un punt per davall del Benigànim, però amb la matisació del fet que els líders han jugat un partit més.

Per això, si el Deportivo guanya els tres encontres que resten de temporada, independentment  del que faça la resta d’equips, l’ascens seria una realitat. D’aquesta manera, la primera d’aquestes tres finals serà aquest disabte. A les 18.00 hores, en el camp de la Puríssima, el  Deportivo rebrà al Simat CF. Els de la Safor ocupen la 7a posició a la classificació. Davant d’aquest encontre tan important, el Club Deportivo Esport Base Ontinyent ha fet una crida a tota l’afició, “amb vosaltres podem aconseguir-ho”. L’entrada per aquest encontre serà gratuïta.

Recta final

Després de l’encontre d’aquest dissabte, restaran dues noves jornades, la 29 i la 30. El diumenge 22 de maig, el Deportivo viatjarà a casa del CF Ciudad de Alcoy, qui és últim a la classificació i a priori hauria de ser un rival assequible. Finalment, la temporada es tancarà el cap de setmana del 29 de maig, quan els d’Ontinyent rebran en el camp de la Puríssima al  Beniarrés (10é).