fbpx

El dilluns arranquen les obres de la rodona de Torrefiel

El pròxim dilluns, 23 d’abril, comencen les obres de construcció de la rotonda de l’avinguda Torrefiel, segons han anunciat aquest matí el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

En la presentació del Pla d’Execució del nou accés per l’avinguda Torrefiel, els responsables de l’obra explicaven que el dilluns es tallarà l’accés i l’eixida a la CV-81 i la zona quedarà tan sols oberta per als vianants. Els vehicles podran accedir a la ciutat per l’entrada del Poliesportiu.

La següent intervenció es realitzarà, segons explicaven, el 2 de juliol, amb el tall de la passarel·la que uneix la ciutat amb la zona del cementeri i de l’institut l’IES l’Estació. L’objectiu és adaptar aquesta infraestructura a les persones amb mobilitat reduïda. Es preveu que aquesta adaptació finalitze abans que comence el nou curs escolar.

Amb tot, el termini de construcció de la rotonda de l’avinguda Torrefiel es preveu de 12 mesos, però “és probable que s’acurte i finalitze abans”, explicaven a la roda de premsa.