El fred envaeix Ontinyent amb mínimes de fins a -3°

Aquesta matinada, ontinyentines i ontinyentins han experimentat les temperatures més gèlides de l’hivern. A Ontinyent, la temperatura més baixa registrada hui ha sigut a l’observatori del col·legi Pureza de Maria on, segons AVAMET, s’ha aplegat als -3,3º.

I què és el que ens espera els pròxims dies? El meteoròleg Jordi Paya, de la pàgina web Oratgenet.com, explica que “les temperatures patiren ahir un descens dentre 5 i 7 graus, i hui encara en farà més. Haurem d’esperar encara unes 24 hores per veure l’abast de les gelades i la seua emprempta en l’agricultura”.

“El dia ha començat gèlid i tot i que el sol lluirà per tot arreu les temperatures no podran pujar gran cosa. Quedaran tan fresques o fredes com les d’ahir. El vent encalmarà cap a migdia i això farà que la sensació de fred no siga tan acusada”.

Demà, dissabte,  “notarem com es recuperen les temperatures a partir de migdia. Després d’una nit ben freda el mercuri dels termòmetres començarà a pujar situant-se entre els 15 i els 17 graus a la costa. Diumenge acabarem el cap de setmana amb temperatures encara més suaus. Bufarà un poc de ponent i això afavorirà que a la costa i en punts del centre de la Comunitat els termòmetres s’acosten als 20 graus”, manifesta Payà.

Tota la informació actualitzada de l’oratge a Ontinyent la podeu consultar a la secció de Jordi Payà a la nostra pàgina web.