El Martínez Valls tindrà jornada continuada, el Bonavista no

Després del recompte de vots de tots els pares que al llarg de la jornada d’ahir van votar sobre la implantació de la jornada continuada als col·legis Martínez Valls i Bonavista, finalment, sols un d’ells l’aplicarà el pròxim curs.

El CEIP Martínez Valls sí que tindrà la jornada continuada en el curs escolar 2018-2019 després que “325 pares donaren suport a la proposta enfront dels 111 que votaren que no”, segons fonts consultades. Per contra, al CEIP Bonavista, no aplicaran aquesta jornada també coneguda com a flexible. En aquest col·legi de Sant Rafel, “205 famílies van votar que sí i 126 que no, però, a causa de la normativa imposada des de la Conselleria d’Educació pel que respecta a les votacions d’aquest procediment, si el nombre de votants no supera el 55% del cens total registrat al col·legi, els vots absents comptabilitzen com a un no”, manifesten des de la direcció del centre.

El col·legi Martínez Valls s’uneix així als centres Rafael Juan Vidal-La Solana, Vicent Gironés, Lluís Vives, Santa Maria i La Milagrosa, centres que ja apliquen la jornada continuada al seu projecte.