El mercat de Reis comptarà amb llocs de venda artesanals, animació i jocs infantils

Una vintena de llocs de venda artesans així com tallers i una nòria infantil tindran lloc en el tradicional “mercat de Reis”, situat en la plaça de la Concepció, els pròxims 3, 4, i 5 de gener. El mercat, que es desenvolupa al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament, es podrà visitar en horari de matí d’11:00 h a 14:00 h i de vesprada des de les 17:00 h fins a les 21:00 h.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, anima a la ciutadania i voltants a gaudir dels atractius d’aquest mercat, on es podran trobar “molts productes que no es troben als establiments habituals molts productes que no es troben als establiments habituals, tot envoltant d’una ambientació nadalenca que farà de la visita al mercat una experiència molt agradable”, manifestava. Entre els llocs de venda artesans hi haurà de marroquineria, formatges, bijuteria, cuir, fruits secs, dolços, joieria d’acer, articles d’argent, sabons i aromateràpia o plantes medicinals, entre d’altres.

A més, el regidor aprofitava per a recordar que continua activa la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, una iniciativa per fomentar l’economia local que repartirà 6.000 euros en targetes-regal. Aquestes es repartiran entre les persones que realitzen les seues compres fins al 5 de gener de 2022 als 185 establiments adherits.