El Mig Any Fester tindrà enguany una Desfilada Infantil escolar

La presentació dels actes i activitats del Mig Any Fester d’Ontinyent que se celebrarà durant tot el mes de febrer ha servit per a donar a conèixer la gran novetat per a l’edició d’aquest 2024. Per primera volta s’ha programat una Desfilada Infantil enfocada per als centres escolars. Encara s’estan tancant alguns detalls i en aquest sentit la pròxima setmana està prevista una reunió per acabar de quadrar la iniciativa.

El que ja se sap és que serà el dijous 22 de febrer, previ al cap de setmana final del Mig Any. Tindrà lloc pel matí, en horari escolar i s’estima que la participació podria arribar fins als 850 xiquets i xiquetes dels diferents centres escolars que se sumen a l’acte. De moment des de l’àmbit educatiu la proposta ha estat ben rebuda.

La Desfilada Infantil del Mig Any realitzarà el recorregut entre la Plaça de la Concepció i la Plaça Major, a través de tot el Carrer Major. Però, a més, tindrà un enfocament molt creatiu i participatiu per part dels escolars. Des de la Societat de Festers es proporcionaran teles i altres materials per a que els xiquets i xiquetes puguen confeccionar-se els seus tratges. A més els col·legis inventaran noms de comparses i les seues respectives identitats corporatives.