El Mig Any tindrà novetats esportives i culturals

El Mig Any Fester arranca amb novetats. Si semblava que la proposta de tot el mes de febrer ja estava prou plena, en la presentació del butlletí s’han donat a conèixer noves activitats per a l’edició d’enguany. Entre les aportaciones per a l’edició de 2023 n’hi haurà esportives i culturals.

A les tradicionals competicions esportives s’hi uneix aquest any la celebració del primer Trail del Mig Any que recorrerà un circuit mixt, urbà i de muntanya. Serà el diumenge 5 de febrer i l’inici i la meta de la prova esportiva tindrà com a escenari la pista d’atletisme del Poliesportiu. A les 9.30 hores està fixat l’inici i la prova, per a majors de 14 anys, està adreçada als socis de Festers.

Si les modalitats esportives creixen, també ho faran les audicions musicals centrades en temes morocristians. Un nou concert s´uneix als dos existents de l´Agrupació i la Unió. Aquesta tercera audició es farà el diumenge 12 de febrer a partir de les 11:30 i tindrà com a protagonista el grup de percussió i dolçaina El Regall. El concert de música festera es durà a terme a la sala Gomis.

Aquest divendres s’ha presentat al saló d’actes de la Societat de Festers la programació dels intens mes de febrer a Ontinyent.