El miracle de donar a llum amb un cor trasplantat

Inma Gil Iranzo va nàixer amb una cardiopatia i amb la singularitat de tindre el cor invertit (a la part dreta del cos). Als tres mesos ja va tindre de ser operada. I de nou als 7 anys. Finalment, no n’hi havia altra solució i va ser trasplantada de cor quan en tenia 17. Ara, als seus 33 anys, acaba de ser mare d’una preciosa criatura que porta per nom Carles.

L’embaràs d’Inma va ser d’alt risc, amb fases de repòs absolut. En tot moment va estar guiada i acompanyada per l’equip de cardiòlegs de l’Hospital La Fe de València, amb el complement de l’assistència a l’Hospital d’Ontinyent. El xiquet va nàixer a la setmana 34 i va pesar 2,2 kg quan va vore la llum. Tot l’equip mèdic va estar pendent tant que Inma com el seu fill tingueren una bona recuperació. La major satisfacció, perquè era un dels punts d’atenció, va ser comprovar que la criatura no patia cap patologia cardíaca quan va nàixer.

Inma Gil s’ha convertit en la primera dona d’Ontinyent, i també a l’Hospital La Fe de València, que dóna llum després d’haver estat trasplantada del cor. Tot un miracle de la vida que va obrint-se pas sempre amb mares valentes, lluitadores i arriscades com aquesta ontinyentina.