El pla contra els robatoris arriba als 350 controls de cotxes en 3 setmanes

El Pla de Xoc conjunt posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent i la Delegació de Govern per augmentar la seguretat al disseminat ontinyentí ha arribat als 350 controls de vehicles en 3 setmanes. A més, s’ha comptat amb un augment del 60% de les telefonades de col·laboració ciutadana, que al seu conjunt han servit per a avançar en les investigacions per detenir als autors dels robatoris, segons han explicat des del consistori ontinyentí.

Aquestes dades es compartien aquesta setmana en un encontre informatiu convocat a petició de la portaveu del Consell Veïnal,  Modesta Pastor, per tal que el veïnat que no va estar convocat a la reunió del mes de gener, poguera tindre tota la informació de mà del mateix alcalde al voltant del Pla de Xoc.

En aquest encontre, Jorge Rodríguez, acompanyat dels regidors Jaime Peris, Manuel Cuesta i Rafa Alonso, així com representants de la Policia Local i Nacional, feien seguiment amb el veïnat del Pla posat en marxa el passat mes de gener. A aquesta reunió, a la qual acudien ahir al voltant de 70 persones, quedava palés que tot i constatar-se una reducció dels casos, encara s’han registrat robatoris, tot i que el treball dels cossos i forces de seguretat i la col·laboració ciutadana estan servint per a avançar en les investigacions per detenir els autors dels robatoris.