fbpx

El Pou Clar torna a obrir-se al públic a partir del dijous 1 d’octubre

L’anunci el va fer ahir la regidora de Sostenibilitat i Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Sayo Gandia, en el debat Club Barcella que organitza El Periòdic d’Ontinyent i que es va poder vore a través de la pàgina de Facebook d’aquest mitjà. Sayo Gandia va avançar que el govern local ha pres una decisió i que serà el pròxim dijous 1 d’octubre quan el torne a obrir al públic el paratge municipal. Es permetrà, novament, l’accés al Pou Clar després de 40 dies de tancament.

S’acaba d’aquesta manera un periode de restricció dràstica sobre l’ús i gaudi del paratge més emblemàtic de la nostra ciutat. Cal recordar que l’Ajuntament va decidir tancar el 20 d’agost els accessos des de la senda de Galindo, des del camí de l’Alba, des de l’escala i la rampa que connecten amb la CV-81, i qualsevol altre camí o senda que donara accés al paratge. Des d’aquell dia quedava prohibit romandre al Pou Clar, així com dur a terme en ell qualsevol activitat recreativa, lúdica o esportiva, sobretot, banyar-se.

Al debat del Club Barcella en el qual, a més de Sayo Gandia, van participar veïns de la zona Galindo, l’associació Amics del Pou Clar i de l’empresa de serveis turístics La Sària. Durant el transcurs del programa, es va posar de manifest la necessitat de mantindre mesures de seguretat per continuar preservant el paratge. La discrepància es va argumentar, sobretot, amb la possibilitat de cobrar per accedir al paratge.

El debat del Club Barcella va estar seguit per més de 4.000 usuaris de la nostra comunitat Facebook on encara pot visualitzar-se. A més, també podrà seguir-se a la carta en aquesta mateixa pàgina web, a la nostra secció Ontinyent TV.