El PP d’Ontinyent proposa millores per al projecte de la Plaça Concepció

El Partit Popular d’Ontinyent va proposar una sèrie de millores per al projecte de la Plaça Concepció en la reunió participativa que va tindre lloc el dimarts de vesprada al Museu del Tèxtil. Els plantejaments que van presentar els populars a la ciutadania allí present i a l’equip redactor del projecte, posaren l’èmfasi en la circulació, el soterrament de cablejats i l’enllumenat.

El regidor popular Paco Penadés que va assistir a la reunió, plantejava que “s’estudie si el carrer Músic Úbeda té prou capacitat per a absorbir el tràfic de Ramón y Cajal, Daniel Gil i Sant Francesc, ja que la saturació afectaria tres vies principals d’Ontinyent”.

Els populars consideren que a la reforma de la Plaça Concepció s’ha de fer complir la normativa urbanística vigent respecte al soterrament del cablejat existent en les façanes i que es deixen preparats els tubs per a futures instal·lacions com puga ser la fibra òptica.

Per la seua part Paco Penadés com a regidor d’Enllumenat va proposar que “s’intente buscar un model de lluminària més clàssic, similar a l’existent en l’actualitat, que vaja en consonància amb l’entorn i s’eviten columnes excessivament modernes, més pròpies d’un poliesportiu que no d’una plaça amb edificis d’estil modernista”. De la mateixa manera Penadés demanava que “les columnes de forja actuals no es tiren i es traslladen al depòsit municipal d’Enllumenat per si en un futur es pogueren aprofitar en altres ubicacions de la nostra ciutat”.

Finalment, des del PP d’Ontinyent celebren que s’haja aconseguit mantenir el zig-zag del paviment respectant així la Protecció Integral de la Plaça Concepció i demanen que s’escolte als veïns i comerciants de la zona perquè la reforma d’aquesta plaça emblemàtica siga la millor possible.